28η Οκτωβρίου – Βίντεο: Οι εντυπωσιακές ακροβατικές επιδείξεις με το αεροσκάφος τύπου F-16 της ομάδας ΖΕΥΣ

Array

Άλλη μια ξεχωριστή στιγμή από την εντυπωσιακή στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της 28ης Οκτωβρίου.

Τα μάτια όλων στράφηκαν ψηλά στον ουρανό τη στιγμή που οι πιλότοι της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» (F-16 Demo Team) εκτέλεσαν εντυπωσιακές ακροβατικές επιδείξεις με αεροσκάφος τύπου F-16C Block 52+.

Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, είναι το αποκορύφωμα του εορταστικού τριημέρου για την εθνική επέτειο του ΟΧΙ και την απελευθέρωση της πόλης.

Το πρώτο εορταστικό τριήμερο της χρονιάς για την Θεσσαλονίκη και με σύμμαχο τον καλό καιρό, η παραλιακή λεωφόρος της πόλης πλημμύρισε ξανά από πλήθος κόσμου, για να παρακολουθήσουν την παρέλαση πεζοπόρων και μηχανοκίνητων τμημάτων αλλά και τις επιδείξεις της πολεμικής αεροπορίας από την ομάδα ΖΕΥΣ.

Η στρατιωτική παρέλαση ολοκληρώθηκε, με την συμμετοχή τμημάτων του στρατού, των σωμάτων ασφαλείας, πολιτικής προστασίας, συλλόγων και οργανώσεων, αλλά και μαθητών από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος