24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16/3: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Σε νέο γύρο απεργιακών κινητοποιήσεων προχωρούν τα συνδικάτα την Πέμπτη 16/3 με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Στην απεργία συμμετέχει τόσο ο δημόσιος όσο και ο ιδιωτικός τομέας.

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

  • Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023. Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση, από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι θα λειτουργούν ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, το Μετρό και το Τραμ.
  • Με στάσεις εργασίας, από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 το βράδυ, ως τη λήξη της κυκλοφορίας, θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία.
  • Κατά την ημέρα της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, θα κυκλοφορούν 50 λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας, ενώ κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια της νυχτερινής γραμμής του Αεροδρομίου (Ν1) και της ειδικής υπηρεσίας εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ.
  • Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Τρόλεϊ στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ , την Πέμπτη 16 Μαρτίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ – ΟΣΥ τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9:00 π.μ. έως τις 21:00.
  • Στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ για την φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, θα συμμετάσχει και η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας, με την AEGEAN και την Olympic Air να ακυρώνουν όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις τους.
  • Δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια.
  • Στην απεργία, θα συμμετέχουν και οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το κάθε σχολείο θα ενημερώσει τους γονείς για το ποιοι εκπαιδευτικοί θα απεργήσουν.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος