20 Iουνίου: Πάγκοσμια Ημέρα Προσφύγων – Welcome Through Football

Πάγκοσμια Ημέρα Προσφύγων η 20η Ιουνίου και με σύνθημα «Η ειρήνη είναι η λύση!», η ΠΑΕ ΑΕΚ στα πλαίσια της συμμετοχής της στο ευρωπαϊκό προσφυγικό πρόγραμμα “Welcome Through Football” διοργανώνει ένα αθλητικό event στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ΑΟ Φοίβος Αίολος Γλυφάδας.

20 Iουνίου: Πάγκοσμια Ημέρα Προσφύγων – Welcome Through FootballΌπως αναφέρει ο Α.Ο. Μίμας – Μικρασιατική, που συμμετέχει στη συγκεκριμένη δραστηριότητα: «Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Welcome Through Football”, οι Ακαδημίες του Δικτύου μας AO Φοίβος Αίολος και Ακαδημία Α.Ο. Μίμας Μικρασιατική, τα Παιδικά Χωριά SOS – SOS Children’s Villages Greece, οι Οργανώσεις Οργάνωση Γη-Organization Earth και “Yoga and Sports for refugees”, καθώς και παιδιά από την Ουκρανία που ήρθαν πρόσφατα στην Ελλάδα.

Όλοι μαζί θα τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων και θα αναδείξουμε για ακόμη μία φορά ότι δεν χρειάζεται να μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα, να προερχόμαστε από την ίδια χώρα, να έχουμε την ίδια θρησκεία ή το ίδιο χρώμα για να απολαύσουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι.
Η εκδήλωση αποτελεί επίσης μέρος του Φεστιβάλ Refugee Week Greece».

20 Iουνίου: Πάγκοσμια Ημέρα Προσφύγων – Welcome Through Football

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος