Εξιχνιάστηκε ληστεία στη Χαλκιδική- Ταυτοποιήθηκε ως δράστης έγκλειστος σε φυλακή

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου, ληστεία που έγινε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, σε περιοχή της Χαλκιδικής.


Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος είναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος άνδρας το απόγευμα της 19ης Σεπτεμβρίου 2025 μπήκε παράνομα σε ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε περιοχή της Χαλκιδικής και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου προκάλεσε τον τραυματισμό αλλοδαπής γυναίκας και της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα.


Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός άνδρας είχε συλληφθεί στις 14 Οκτωβρίου 2025 σε περιοχή της Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θηβών, καθώς στις 18 Σεπτεμβρίου 2025, είχε αποδράσει από το Αγροτικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος