Μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος παράνομης διακίνησης μεταναστών και πλαστογραφίας εγγράφων πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί η ΕΛΑΣ. 20 άτομα, έχουν συλληφθεί, ανάμεσά τους και ο αρχηγός. Τα κέρδη του κυκλώματος από τις παράνομες δραστηριότητές ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Τα μέλη του κυκλώματος φέρεται να εμπλέκονται σε περισσότερες από 500 περιπτώσεις παράνομης διακίνησης μεταναστών.
Όπως έχει γίνει, μέχρι στιγμής γνωστό, κατά την διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών έχουν γίνει 20 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος. Κατά πληροφορίες, οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι Σύροι και Αιγύπτιοι.
Το κύκλωμα είχε τέσσερα εργαστήρια όπου έφτιαχνε πλαστά έγγραφα και τα προμήθευε σε μετανάστες. Τα κέρδη υπολογίζονται ότι ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Φωτογραφίες από τα ευρήματα της ΕΛΑΣ
Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς
Διαβάστε επίσης:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος