Έκλεισε οριστικά το μπλογκ του Ντόναλντ Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έκλεισε οριστικά το μπλογκ του, μέσω του οποίου επικοινωνούσε με τους υποστηρικτές του, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του Τζέισον Μίλερ στο CNBC.

Ο Μίλερ πρόσθεσε ότι το μπλογκ «ήταν απλώς βοηθητικό στις ευρύτερες προσπάθειες που κάνουμε», αρνήθηκε ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιες είναι αυτές οι «προσπάθειες».

Ο Τραμπ ξεκίνησε το μπλογκ του με την ονομασία «Από το γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ», τον περασμένο μήνα και ήταν ένας τρόπος για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, να δημοσιεύει το δικό του περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων δελτίων τύπου και βίντεο.

Ο Μίλερ επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι αποτελεί πρόδρομο της επιστροφής του Τραμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν και δεν είναι σαφές πότε ή πώς.

Το Facebook και το Twitter απαγόρευσαν στον Τραμπ να δημοσιεύει στις πλατφόρμες τους στις 6 Ιανουαρίου, μετα τις ταραχές στο Καπιτώλιο.

Ο Τραμπ ανέκαθεν κατηγορούσε τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης πως καθοδηγούνται από πολιτικά κίνητρα στο να λογοκρίνουν τους συντηρητικούς.

Ο σύνδεσμος προς τον ιστότοπο τώρα, κατευθύνει τους επισκέπτες σε μια σελίδα που τους ενθαρρύνει να εγγραφούν ώστε να λαμβάνουν ειδοποιήσεις από τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο.

ΠΗΓΗ: BBC

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος