Η απόφαση για αναστολή των εργασιών στη γέφυρα του Αλιάκμονα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, μετά το πολύωρο μποτιλιάρισμα της περασμένης Κυριακής έχει ομαλοποιήσει την κυκλοφορία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κατερίνης με τους λουόμενους να επιλέγουν την Πιερία για ανάσες δροσιάς κι αυτό το Σαββατοκύριακο.
Βουτιές και άλλα παιχνίδια στη θάλασσα στην παραλία της Κατερίνης. Άλλοι απολαμβάνουν τον ήλιο και στιγμές χαλάρωσης στις ξαπλώστρες. Οι εργασίες στη γέφυρα του Αλιάκμονα έχουν σταματήσει για τη διευκόλυνση των οδηγών και τη στήριξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.
Ο οδικός τουρισμός αποτελεί ατού για το νομό Πιερίας, όπως λένε οι επαγγελματίες του κλάδου, καθώς την επιλέγουν για διακοπές όχι μόνο οι Έλληνες αλλά κυρίως Βαλκάνιοι. Οι πληρότητες στα ξενοδοχεία αγγίζουν αυτή τη περίοδο το 75%.
Ξενοδόχοι και εστιάτορες ελπίζουν πως οι αφίξεις θα αυξηθούν το επόμενο διάστημα, αφού τα κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν ομαλοποιηθεί.
Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος