Εικόνες βγαλμένες από ταινία τρόμου στο Μπουένος Άιρες: Μαύρα σύννεφα κρύβουν τον ορίζοντα και σκεπάζουν όλη την πόλη

Ένα ισχυρό μέτωπο καταιγίδας σάρωσε την επαρχία του Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, φέρνοντας ισχυρούς ανέμους με πολύ δυνατές ριπές που προκάλεσαν ζημιές στις υποδομές και άφησαν το μεγαλύτερο μέρος της πόλης Χενεράλ Βιλέγκας χωρίς ρεύμα.

Αυτό όμως που έκοψε την ανάσα ήταν ένα εντυπωσιακό, χαμηλό και οριζόντιο νέφος (self cloud, ονομάζεται και εμφανίζεται στο προπορευόμενοάκρο μιας καταιγίδας), που κάλυψε μεγάλο μέρος του ορίζοντα και κάλυψε την πόλη.

Η καταιγίδα έπληξε και την πόλη Σαν Νικολάς ντε λος Αρόγιος, προκαλώντας σημαντικές ζημιές μεταξύ των οποίων την κατάρρευση μια πλατφόρμας σκηνής λόγω των ανέμων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος