Δυναμική πρoβολή της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης στην World Travel Market

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην World Travel Market του Λονδίνου.

Πρόκειται για μία από τις τρεις σημαντικότερες ετήσιες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως, η οποία φιλοξενεί χιλιάδες, εκθέτες και επισκέπτες καθημερινά. 

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συνάντηση με την αεροπορική εταιρεία Jet2, όπου επιβεβαιώθηκε η θετική πρόθεση για συνεργασία με την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. Στόχος, η έναρξη δρομολογίων της εταιρείας από την Αγγλία προς τον προορισμό της Περιφέρειας μας, με ορίζοντα το 2027.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνεχίζει δυναμικά το πλάνο τουριστικής προβολής, με επόμενους σταθμούς για τον μήνα Νοέμβριο την έκθεση «PHILOXENIA» στη Θεσσαλονίκη και τη διεθνής έκθεση τουρισμού στη Βαρσοβία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος