Δράμα: Ναρκωτικά,πόκερ και κλοπές

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο σε συλλήψεις στο νομό Δράμας για ναρκωτικά, χαρτοπαίγνιο και κλοπή μηχανημάτων.

Τρία άτομα, δύο Έλληνες και ένας Βούλγαρος, συνελήφθησαν στο νομό Δράμας, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς, πώλησης, αγοράς και κατοχής ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος Βούλγαρος εισήγαγε από τη Βουλγαρία στη χώρα μας, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 911,5 γραμμαρίων, τις οποίες στην συνέχεια πούλησε στους άλλους δύο δράστες.
Στη Δράμα συνελήφθησαν έξι άντρες και μια γυναίκα σε καφενείο, όπου έπαιζαν «ΠΟΚΕΡ», σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι. Κατασχέθηκαν οι τράπουλες και οι μάρκες, καθώς και χρηματικό ποσό 195 ευρώ. Αναζητείται ένας 63χρονος, ο οποίος συμμετείχε στο παιχνίδι, αλλά διέφυγε.
Τέλος, δύο άτομα, ηλικίας 69 και 68 ετών, φέρονται ως οι δράστες κλοπής από αποθήκη σπιτιού στο Πανόραμα Δράμας. Ειδικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι οι δράστες, διέρρηξαν την αποθήκη και αφαίρεσαν συνολικά από το εσωτερικό της, πέντε ηλεκτρικά εργαλεία και διάφορα αγροτικά – οικοδομικά εργαλεία. Το μεγαλύτερο μέρος των εργαλείων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος