Υπόθεση Άλεκ Μπάλντουιν: «Ξέρω ποιος γέμισε το όπλο», λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας που είναι υπεύθυνος για την έρευνα για τον θανατηφόρο πυροβολισμό της Χάλινα Χάτσινς στο πλατό της ταινίας «Rust» είπε ότι γνωρίζει ποιος γέμισε το όπλο.

Η εισαγγελέας τόνισε σε συνέντευξή της ότι υπήρχαν πολλές αστοχίες στο πλατό πριν πυροβοληθεί και σκοτωθεί κατά λάθος η Χάτσινς από τον ηθοποιό Αλεκ Μπάλντουιν στις 21 Οκτωβρίου.

Οι αρχές διερεύνησαν πώς βρέθηκε ένα αληθνικό φυσίγγιο στο πυροβόλο όπλο, το οποίο είχε δηλωθεί ασφαλές από έναν βοηθό σκηνοθέτη. Και όταν εκείνη ρωτήθηκε αν ήξερε ποιος είχε βάλει τη σφαίρα, απάντησε «ναι».

Ο Εισαγγελέας τόνισε πως ερευνητές βρήκαν επιπλέον σφαίρες στο σημείο, αλλά δεν μπορούσε να αποσαφηνίσει πόσες, επειδή η έρευνα είναι σε εξέλιξη. «Ακόμα δεν ξέρουμε πώς βρέθηκαν στο σετ και πώς έφτασαν εκεί, νομίζω ότι θα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την όποια απόφαση», είπε.

«Είναι πιο σημαντικό να εστιάσουμε σε αυτό που οδήγησε στην τραγωδία. Γνωρίζουμε τουλάχιστον ότι ο Μπάλντουιν δεν είχε ιδέα ότι το όπλο ήταν γεμάτο. Επομένως είναι περισσότερο σημαντικό το πώς γεμίστηκε αυτό το όπλο, ποιες αστοχίες έγιναν και πόσο εγκληματικές ήταν» τόνισε.

Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει από εκείνη τη μοιραία μέρα στις 21 Οκτωβρίου, καθώς οι αρχές ερευνούν τη σκηνή του συμβάντος. Ο ίδιος ο Μπάλντουιν είπε ότι είναι απίθανο η ταινία χαμηλού προϋπολογισμού να μην ολοκληρωθεί ποτέ.

Πηγή: dailymail.co.uk

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος