Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και το υπόλοιπο καστ των τηλεοπτικών σειρών “Sex and the City“ και “And Just Like That…” έλυσαν τη σιωπή τους μετά τις τρεις (πλέον) καταγγελίες που έχουν γίνει εναντίον του συμπρωταγωνιστή τους, Κρις Νοθ και με γραπτή δήλωσή τους τάσσονται ξεκάθαρα υπέρ των φερόμενων ως θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης.
Με ανάρτηση που έκαναν χθες Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, οι πρωταγωνίστριες του επιτυχημένου τηλεοπτικού σίριαλ αναφέρουν ότι είναι «βαθύτα λυπημένες» από την είδηση για τις καταγγελίες εναντίον του Νοθ, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως “Mr. Big” στο “Sex and the City” και στο spin-off της σειράς του HBO.
Η αναβίωση του ρόλου του Mr Big στη σειρά “And Just Like That”, το reboot του Sex and The City, φαίνεται πώς ξύπνησε δυσάρεστες μνήμες σε φερόμενα ως θύματα του δημοφιλή ηθοποιού καθώς, λίγες μέρες μετά την προβολή των πρώτων δύο επεισοδίων της σειράς ο Νοθ κατηγορήθηκε από δύο γυναίκες για βιασμό και μια τρίτη για κακοποίηση.
Και οι τρες πρωταγωνίστριες, Σύνθια Νίξον, Σάρα Τζέσικα Πάρκ και Κρίστιν Ντέιβις αναφέρουν στην δήλωσή του ότι «στηρίζουν τις γυναίκες που πήραν την πρωτοβουλία και μοιράστηκαν τις οδυνηρές τους εμπειρίες. Ξέρουμε πόσο δύσκολο ήταν να το κάνουν και τις επαινούμε γι αυτό».
Εναντίον του 67χρονου ηθοποιού, ο οποίος αρνείται τις βαρύτατες κατηγορίες, έχουν γίνει επώνυμες καταγγελίες με το θέμα να έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στις ΗΠΑ.
Το αρνητικό κλίμα εναντίον του Νοθ πυροδότησε η απόφαση του επί χρόνια μάνατζέρ του να διακόψει τη συνεργασία μαζί του καθώς και η διακοπή της προβολής της νέας τους τηλεοπτικής διαφήμισης για τα ποδήλατα Peloton, η οποία είχε γίνει viral καθώς συνέδεε το story της διαφήμισης με την τραγική κατάληξη του ηθοποιού στο πρώτο επεισόδιο της σειράς “And Just Like That…”.
O υποψήφιος για Βραβείο Χρυσής Σφαίρας καλύτερου Β Ανδρικού Ρόλου στην τηλεόραση για το Sex and the city (1999) και για το The Good Wife (2010) βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση μετά τις επώνυμες καταγγελίες των τριών γυναικών για απρεπή συμπεριφορά σε κατάσταση μέθης και σεξουαλική κακοποίηση.
Πηγή: TMZ, Hollywood Reportεr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος