Με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο γιόρτασαν τα Χριστούγεννα δύτες στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, καθώς τοποθέτησαν ένα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον βυθό της λίμνης Γιάρουν.
Την περασμένη Κυριακή, τρεις δύτες από το Σύλλογο Υποβρύχιων Αθλημάτων, φορώντας στολή Άγιου Βασίλη, με κόκκινο σκούφο και λευκή γενειάδα, μετέφεραν το στολισμένο έλατο στον βυθό, συνεχίζοντας μια ξεχωριστή παράδοση του συλλόγου που μετρά ήδη δέκα χρόνια.
Η υποβρύχια αυτή χριστουγεννιάτικη δράση δεν περιορίζεται μόνο στην Κροατία. Αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και στη Βόρεια Μακεδονία, όπου δύτες μετέφεραν χριστουγεννιάτικο δέντρο στον βυθό της λίμνης Οχρίδας, μιας από τις βαθύτερες λίμνες της Ευρώπης.
Η πρωτότυπη αυτή πρωτοβουλία συνδυάζει το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων με την αγάπη για τον υποβρύχιο αθλητισμό, προσφέροντας εντυπωσιακές εικόνες από τον βυθό των λιμνών.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος