Η Χαμάς είναι «έτοιμη» για μια ισραηλινή εισβολή στη Γάζα λόγω των επιθέσεων της 7ης Οκτωβρίου, δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης αργά την Παρασκευή μετά την ανακοίνωση του Ισραήλ ότι θα επεκτείνει τις επιχειρήσεις σε όλα τα μέτωπα.
«Εάν ο (πρωθυπουργός Μπενιαμίν) Νετανιάχου αποφασίσει να εισέλθει στη Γάζα απόψε, η αντίσταση είναι έτοιμη και η γή της Γάζας θα καταπιεί τα λείψανα των στρατιωτών του». δήλωσε ο Ezzat al-Rishaq, «ανώτερο μέλος του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Telegram», την ώρα που το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι τηλεπικοινωνίες και το διαδίκτυο έχουν διακοπεί στη Γάζα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρασαν στη Γάζα στρατιώτες και τεθωρακισμένα οχήματα του ισραηλινού στρατού ενώ ξέσπασε σφοδρή ανταλλαγή πυρών.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος