Xαμάς: Δημοσίευσε «φωτογραφία αποχαιρετισμού» για τους Ισραηλινούς ομήρους – «Ο Νετανιάχου έχει αποφασίσει να τους σκοτώσει»

Σε μήνυμα στα εβραϊκά η στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ, αναφέρει ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ουσιαστικά εξέδωσε θανατική ποινή για τους ομήρους επαναλαμβάνοντας ότι «η χερσαία εισβολή του Μπενιαμίν Νετανιάχου στην πόλη της Γάζας σημαίνει ότι το Ισραήλ έχει χάσει κάθε πιθανότητα να βγάλει τους ομήρους του από την περιοχή – νεκρούς ή ζωντανού »

Οι Ταξιαρχίες Κασάμ της Χαμάς περιγράφουν ως «αποχαιρετιστήρια» τη φωτογραφία των 48 αιχμαλώτων που εξακολουθούν να κρατούνται στη Γάζα. Στην εικόνα που συνοδεύει το βίντεο κάθε όμηρος φέρει την ετικέτα «Ron Arad», σε αναφορά στον λοχαγό της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας που εξαφανίστηκε στον Λίβανο το 1986 και πιστεύεται ότι έχει συλληφθεί.

«Οι κρατούμενοί σας είναι κατανεμημένοι στις γειτονιές της πόλης της Γάζας και δεν θα ανησυχούμε για τη ζωή τους όσο ο Νετανιάχου έχει αποφασίσει να τους σκοτώσει. Η έναρξη αυτής της εγκληματικής επιχείρησης και η επέκτασή της σημαίνει ότι δεν θα παραλάβετε κανέναν κρατούμενο, ούτε ζωντανό ούτε νεκρό, και η μοίρα τους θα είναι η ίδια με αυτή του (Ρον Αράντ)», αναφέρεται.

Το Φόρουμ Ομήρων και Αγνοούμενων Οικογενειών διοργανώνει νέα διαμαρτυρία ενώ έδωσε φωτογραφία από τις κινητοποιήσεις έξω από το σπίτι του Ισραηλινού πρωθυπουργού, όπου και η μητέρα του Ισραηλινού ομήρου Matan Zangauker, εκφράζει την αγωνία , την οργή και την απελπισία της.

Σχετικές ειδήσεις:

IDF: Θα πλήξουμε με ισχύ άνευ προηγουμένου τη Γάζα – Ξεριζωμός για άλλους 100.000 μέσα σε ένα 24ωρο, τι μεταδίδει ο απεσταλμένος του ΕΡΤnews στο Τελ Αβίβ

Πώς το Ισραήλ προσπαθεί να «εξαφανίσει» την πόλη της Γάζας – Ρομπότ, οχήματα γεμάτα εκρηκτικά και αλεξιπτωτιστές

Γάζα: Σε 450.000 εκτιμά η Χαμάς τον αριθμό των Παλαιστινίων που έχουν εγκαταλείψει την πόλη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος