Βρετανία: Παραδέχτηκε η υπ. Εσωτερικών Σ. Μπράβερμαν ότι είχε στείλει κυβερνητικά έγγραφα στο προσωπικό της e-mail

Array

Η υπουργός Εσωτερικών Σουέλα Μπρέιβερμαν παραδέχτηκε ότι έστειλε κυβερνητικά έγγραφα στο προσωπικό της e-mail σε έξι περιπτώσεις. παραβιάζοντας, τον υπουργικό κώδικα.

Ανταπόκριση – Λονδίνο: Ευδοξία Λυμπέρη

Σε επιστολή της προς την Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων, Νταϊάνα Τζόνσον, η κ. Μπράβερμαν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την παραβίαση του υπουργικού κώδικα που προκάλεσε την παραίτησή της από τη θέση της υπουργού Εσωτερικών υπό την πρωθυπουργία της Λιζ Τρας.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι μεταξύ 6 Σεπτεμβρίου και 19 Οκτωβρίου η κα Μπράβερμαν έστειλε επίσημα έγγραφα από το κυβερνητικό της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην προσωπική της ηλεκτρονική διεύθυνση έξι φορές, είτε όταν διεξήγαγε συναντήσεις εικονικά ή «σχετικά με την δημόσια γραμμή που πρέπει να υιοθετεί όταν δίνει συνεντεύξεις».

Η υπουργός Εσωτερικών γράφει, ότι είχε ζητήσει συγγνώμη από τον Ρίσι Σούνακ όταν αυτός την διόρισε ξανά Υπουργό Εσωτερικών, και επανέλαβε στην επιστολή της δημόσια αυτή τη συγνώμη.

Η Υπουργός Εσωτερικών θα ενημερώσει το απόγευμα της Δευτέρας το κοινοβούλιο για την παραβίαση του υπουργικού κώδικα αλλά και για την εκρηκτική κατάσταση των κέντρων υποδοχής μεταναστών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος