Βρετανία: Ένοχος για τρία αδικήματα οδήγησης, ο βουλευτής Τζέιμι Γουάλις

Ο βουλευτής των Τόρις, Τζέιμι Γουόλις, ο πρώτος ανοιχτά τρανς βουλευτής του Ηνωμένου Βασιλείου, κρίθηκε ένοχος σε δίκη που εκδικάστηκε σήμερα, για τρία αδικήματα οδήγησης, αφού έπεσε με τη Mercedes του σε φανοστάτη στη Νότια Ουαλία στις 28 Νοεμβρίου πέρυσι. Ισχυρίστηκε ότι έχασε το έλεγχο του οχήματος στην προσπάθειά του να αποφύγει μια γάτα και έφυγε από το σημείο του ατυχήματος φοβούμενος ότι θα «βιαστεί, θα σκοτωθεί ή θα απαχθεί» λόγω διαταραχής μετατραυματικού στρες από την οποία πάσχει και ένιωθε «ευάλωτος» .

Ο κ. Wallis, κρίθηκε ένοχος ότι δεν σταμάτησε, δεν κατήγγειλε τη σύγκρουση και άφησε ένα όχημα σε επικίνδυνη θέση αφού χτύπησε σε ένα φανοστάτη στην Church Road στο Llanblethian.

Ο βουλευτής από το Μπρίτζεντ της Ουαλίας, που κέρδισε την έδρα για τους Τόρις στις εκλογές του 2019 είχε αποκαλύψει μέσω ανάρτησής του στο διαδίκτυο στις 30 Μαρτίου του 2022 ότι είναι τρανς, για να λάβει στην συνέχεια τα μηνύματα υποστήριξης των συναδέλφων του και του Μπόρις Τζόνσον. Όπως ανέφερε τότε το εκμυστηρεύτηκε, καθώς έπεσε θύμα εκβιασμού και βιασμού από πρόσωπο που συνάντησε στο Διαδίκτυο και ότι αποφάσισε ότι είναι καιρός να αποκαλύψει την αλήθεια.

Πηγή:dailymail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος