Βίντεο: Προσγείωση τρόμου στο Μαϊάμι – Αεροπλάνο με 137 επιβαίνοντες έπιασε φωτιά μετά από πρόσκρουση

Στιγμές τρόμου έζησαν την Τρίτη 21/6, οι επιβάτες ενός αεροπλάνου που τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την προβληματική προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι.

Το αεροσκάφος χτύπησε σε ένα μικρό κτίριο και έναν πύργο επικοινωνιών, ενώ σύρθηκε με την κοιλιά του στον διάδρομο προσγείωσης πριν τυλιχθεί στις φλόγες.

Ήταν μέρος του στόλου της Red Air, μιας οικονομικής αεροπορικής εταιρείας που ιδρύθηκε πέρυσι στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την Daily Mail στο αεροσκάφος της Red Air, μιας οικονομικής αεροπορικής εταιρείας που ιδρύθηκε πέρυσι στη Δομινικανή Δημοκρατία, που είχε αναχωρήσει από το Σάντο Ντομίνγκο με προορισμό το Μαϊάμι, βρίσκονταν 126 επιβάτες και 11 μέλη του πληρώματος όταν συνέβη το ατύχημα.

Τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες επιβατών

«Νόμιζα ότι θα πέθαινα», δήλωσε η Πάολα Γκαρσία στο CBS Miami. «Υπήρχε ένας ηλικιωμένος άνδρας δίπλα μου και τον αγκάλιαζα. Ήταν φρικτό».

«Χτυπούσαμε από τη μια πλευρά στην άλλη και όλα τα παράθυρα έμοιαζαν να έσπαγαν και μετά όλα ήταν μια χαρά. Τότε οι επιβάτες άρχισαν να τρέχουν και εγώ πήδηξα έξω και άρχισα να τρέχω γιατί προκλήθηκε και φωτιά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος