Βίντεο: Η Αντέλ επέστρεψε έξι χρόνια μετά – Το μήνυμα που στέλνει με το νέο της τραγούδι

Το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού «Easy on me» ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram η Αντέλ, στο οποίο με τους στίχους του εξηγεί τους λόγους για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της και τα συναισθήματά της.

Μάλιστα, στις πρώτες 8 ώρες της προβολής του το τραγούδι συγκέντρωσε πάνω από 11 εκατομμύρια views. Με το γνώριμό της ύφος η τραγουδίστρια «ικετεύει» τον πρώην σύζυγό της Σάιμον Κονέκι να τη συγχωρέσει για το διαζύγιο.

Μέσα από τους στίχους του τραγουδιού «Easy on me», η ερμηνεύτρια ξεκαθαρίζει πως δεν ήθελε ο πρώην άντρας της να την μισεί για την απόφασή της να χωρίσουν το 2019.

Ερμηνεύοντας, του ζητά να «είναι ήρεμος μαζί μου», ενώ λέει ότι οι βασικοί λόγοι ήταν ότι «ήταν νέα» και δεν είχε «την ευκαιρία» να «ζήσω τον κόσμο γύρω της».

Η Αντέλ συνεχίζει λέγοντας ότι «άλλαξε» προκειμένου να βάλει σε προτεραιότητα τον γιο της και τον Σάιμον, ενώ τονίζει πως δούλεψε «πολύ σκληρά» για να σώσει τον γάμο της πριν αναφωνήσει «τώρα τα παρατάω».

Πάντως, αρκετοί είναι αυτοί που νόμιζαν ότι η βραβευμένη τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη από το 2016, ωστόσο πρόσφατα αποκάλυψε ότι παντρεύτηκαν το 2018, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το νέο τραγούδι είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει ως single, από το άλμπουμ της με τίτλο “30”. Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος