Αυτοκίνητο έπεσε σε συγκεντρωμένο πλήθος τα ξημερώματα της Κυριακής κοντά στην Λουβιέρ της Βαλλονίας.
ανταπόκριση από τις Βρυξέλλες: Ειρήνη Ζαρκαδούλα
Στους έξι ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωής τους όταν αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λουβιέρ, της Βαλλονίας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η δημόσια βελγική ραδιοτηλεόραση, rtbf.
Katastrophe in #StrépyBracquegnies https://t.co/JU4R3Qus1u
— HAMBURG ONLINE ? News aus ⚓︎ Hamburg ⚓︎ HH (@HAMBURGonline) March 20, 2022
Περισσότεροι από 20 είναι οι σοβαρά τραυματισμένοι μεταδίδουν άλλα βελγικά μέσα ενημέρωσης. Οι αρχές ερευνούν εάν πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα ξημερώματα ομάδα περίπου 150 ανθρώπων είχαν συγκεντρωθεί για να συμμετάσχουν σε καρναβαλικές εκδηλώσεις μέσα στην ημέρα όταν αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε επάνω τους.Δύο άτομα επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε σε πλήθος στη Λουβιέρ, της Βαλλονίας όπως ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Εισαγγελέας της Μονς, Νταμιάν Βερλάιεν σε συνέντευξη τύπου. Είναι γεννημένοι το 1988 και το 1990 και έχουν συλληφθεί, ενώ δεν ήταν γνωστοί στις αρχές για παρόμοιες ενέργειες. Παράλληλα, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν φαίνεται να πρόκειται για τρομοκρατία ανέφερε ο Αναπληρωτής Εισαγγελέας.
#Breaking: Just in – First horrific aftermath picture at the Belgian town of #Strépy-Bracquegnies, #Belgium, when early birds were waiting in line ahead, when a man in a car killed at least 5 people 12 critically injured and at least 20 other people injured. pic.twitter.com/uMZviqZsvg
— Sotiri Dimpinoudis (@sotiridi) March 20, 2022
Πηγή φωτο: L’Avenir
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος