Βασιλιάς Κάρολος: Πάρτι στο Μπάκιγχαμ με 8.000 καλεσμένους πριν τη στέψη – Σε παμπ για μπύρες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ

Βασιλιάς και επίσημα θα στεφθεί το ερχόμενο Σάββατο ο Κάρολος, σε μια μεγαλοπρεπή τελετή στο Λονδίνο, με 29.000 αστυνομικούς να αναπτύσσονται στη βρετανική πρωτεύουσα.

Περισσότερα από 2.200 άτομα θα παρακολουθήσουν την τελετή της στέψης του Καρόλου, μεταξύ των οποίων 100 αρχηγοί κρατών. Όσο για το κόστος της στέψης, ξεπερνά τα 312 εκατομμύρια δολάρια.

Λίγες μέρες πριν τη στέψη του, ο βασιλιάς Κάρολος, πραγματοποίησε μάλιστα ένα πάρτι στον περίφημο κήπο του Μπάκιγχαμ με 8.000 καλεσμένους. Το βασιλικό ζευγάρι προσκάλεσε διάσημα πρόσωπα με υψηλή αναγνωρισιμότητα – μεταξύ των οποίων ο τραγουδιστής Λάιονελ Ρίτσι με την σύντροφό του Lisa Parigi.

Τα καλοκαιρινά πάρτι στον κήπο είναι μια παράδοση που χρονολογείται από την εποχή της Βασίλισσας Βικτώριας, αλλά τώρα συνδέονται στενά με την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, όπου συναντούσε κόσμο που είχε διακριθεί για την φιλανθρωπική τους δραστηριότητα και μέλη της κοινότητας.

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ από την άλλη πήγαν με το Μετρό για μπίρες σε λονδρέζικη παμπ, σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη έξοδο για το βασιλικό ζευγάρι.

Βασιλιάς Κάρολος: Πάρτι στο Μπάκιγχαμ με 8.000 καλεσμένους πριν τη στέψη – Σε παμπ για μπύρες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος