UEFA: Ενός λεπτού σιγή κατά την έναρξη των ποδοσφαιρικών αγώνων για τον σεισμό σε Τουρκία και Συρία   

Κατά την έναρξη όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων της UEFA αυτή την εβδομάδα Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον σφοδρό σεισμό  πολύ έπληξε την Τουρκία και τη Συρία.

Κατά την έναρξη όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων της UEFA αυτή την εβδομάδα Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον σφοδρό σεισμό  πολύ έπληξε την Τουρκία και τη Συρία.

Η UEFA δώρισε 177.000 £ σε ανθρωπιστικές προσπάθειες στην Τουρκία και τη Συρία και 133.000 £ στην Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Ο τελικός του Champions League θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης φέτος τον Ιούνιο.

«Η UEFA κάνει αυτή την αρχική δωρεά για να βοηθήσει την άμεση ανθρωπιστική απάντηση σε αυτή την τρομερή τραγωδία. «Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τις ομοσπονδίες-μέλη μας για τη γρήγορη και συμπονετική αντίδραση και την υποστήριξη που προσέφεραν σε όσους επλήγησαν από αυτό το τρομερό γεγονός», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA, Aleksander Ceferin.

Πηγή: Top Channel  

Μετάφραση: Σταυρούλα  Ευαγγέλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος