Με μια φαντασμαγορική εμφάνιση στο εμβληματικό Colosseum του Caesars Palace, η Τζένιφερ Λόπεζ άνοιξε επίσημα τη νέα της σειρά εμφανίσεων στο Λας Βέγκας, με τίτλο «Up All Night», αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά γιατί παραμένει μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Η 54χρονη σούπερ σταρ χάρισε στο κοινό ένα υπερθέαμα διάρκειας άνω των δύο ωρών, παρουσιάζοντας ένα καταιγιστικό πρόγραμμα που συνδύασε μεγάλες επιτυχίες της καριέρας της, όπως τα «Dance Again», «Let’s Get Loud», «I’m Into You» και «On the Floor», με απαιτητικές χορογραφίες, αλλεπάλληλες αλλαγές κοστουμιών και απρόσμενες εμφανίσεις, σύμφωνα με το περιοδικό People.
Η παραγωγή γεφύρωσε τον σύγχρονο ποπ ήχο με τη διαχρονική λάμψη του κλασικού Λας Βέγκας, αξιοποιώντας μια 15μελή ζωντανή ορχήστρα και έντονες τζαζ αναφορές. Ανάμεσα στις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν η ερμηνεία του «Love Don’t Cost a Thing», με τη Λόπεζ να τραγουδά πάνω σε ένα πιάνο διακοσμημένο με κρύσταλλα και το χρυσό μονόγραμμα «JLo», φορώντας μια εντυπωσιακή ροζ δημιουργία.
Κατά τη διάρκεια της παράστασης, η Τζένιφερ Λόπεζ απευθύνθηκε συγκινημένη στο κοινό, δηλώνοντας πως διανύει «την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της». Το σόου αποτέλεσε ταυτόχρονα έναν φόρο τιμής στη χρυσή εποχή της ψυχαγωγίας, με στοιχεία μπουρλέσκ, αισθητική showgirl, αναφορές στο «West Side Story», αλλά και στους θρύλους του Λας Βέγκας, όπως οι Rat Pack και ο Elvis Presley. Πολλά από τα τραγούδια της παρουσιάστηκαν με ανανεωμένες, πιο ατμοσφαιρικές ενορχηστρώσεις, δίνοντας νέα πνοή σε γνώριμες επιτυχίες.
Ιδιαίτερο ενθουσιασμό προκάλεσε η εμφάνιση-έκπληξη του Ja Rule, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε μαζί με τη Λόπεζ τα διαχρονικά ντουέτα «I’m Real» και «Ain’t It Funny», με το κοινό να αποθεώνει το δίδυμο όρθιο.
Στο φινάλε της βραδιάς, η σταρ επέλεξε μια πιο προσωπική στιγμή, τραγουδώντας την πρώτη της μεγάλη επιτυχία, «If You Had My Love», μιλώντας ανοιχτά για την πορεία της και τη δύναμη που αισθάνεται σήμερα. «Το ερμηνεύω πλέον νιώθοντας πιο δυνατή από ποτέ», ανέφερε, προσθέτοντας πως «η αγάπη προϋποθέτει σεβασμό, αποδοχή και ειλικρίνεια». Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «η αγάπη είναι περίπλοκη, αλλά δεν υπάρχει έρωτας χωρίς το ρίσκο της απογοήτευσης».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος