Twitter: Προχωρά σε ψηφοφορία των μετόχων τον Αύγουστο για την πώλησή του στον Έλον Μασκ

Το Twitter προχωρά σε ψηφοφορία των μετόχων για την πώλησή του, με κόστος 44 εκταομμύρια δολάρια στον Έλον Μασκ γύρω στις αρχές Αυγούστου, καθώς συνεχίζει να εργάζεται εποικοδομητικά με σκοπό να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, ανακοίνωσαν τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας στους εργαζόμενους την Τετάρτη.

Οι δικηγόροι του Μασκ προειδοποίησαν το Twitter τη Δευτέρα ότι μπορεί να μην προχωρήσει σε αγορά, εάν η εταιρεία δεν παράσχει το δεδομένα που αναζητά για spam και ψεύτικους λογαριασμούς.

Επιπρόσθετα, το Twitter πουλά κάποια δεδομένα σε εταιρείες παρακολούθησης μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως μέρος των δραστηριοτήτων αδειοδότησης, αλλά σχεδιάζει να τα παραδώσει στον Mask δωρεάν, ως μέρος της ανταλλαγής πληροφοριών, αναφέρουν οι πηγές. Το firehose δεν περιέχει εμπιστευτικές πληροφορίες, προσωπικά στοιχεία χρηστών του Twitter που δεν είναι δημόσια ή ακόμα στοιχεία που δείχνουν πόσο συχνά επαληθεύουν τους λογαριασμούς τους, πρόσθεσαν οι πηγές.

Δεν ήταν σαφές πόσες εμπιστευτικές ηταν οι πληροφορίες σχετικά με αυτό. Η βάση χρηστών του Twitter θα μοιραστεί με την αγορά του Μασκ.

Πηγή: Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος