Τσεχία: Ένας νεκρός και 50 τραυματίες σε τροχαίο με δύο λεωφορεία

Ένας οδηγός λεωφορείου σκοτώθηκε και περίπου 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ένα τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο λεωφορεία, σε αυτοκινητόδρομο στη νότια Τσεχία, ανακοίνωσαν η αστυνομία και διασώστες.

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες ένας από τους οδηγούς πέθανε ακαριαία. Δεκάδες επιβάτες τραυματίστηκαν και στα δυο λεωφορεία“, τόνισε με tweet της η αστυνομία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) σήμερα Δευτέρα κοντά στο Μπρνο, σε έναν αυτοκινητόδρομο που συνδέει αυτή την τσεχική πόλη με την πρωτεύουσα της Σλοβακίας Μπρατισλάβα.

Μιλώντας σε τσεχικά μέσα ενημέρωσης, μέλη υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης δήλωσαν ότι περίπου 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν, πολλοί εκ των οποίων σοβαρά.

Είκοσι έξι ασθενοφόρα και τρία ελικόπτερα αναπτύχθηκαν για την περίθαλψη των τραυματιών, τόνισαν διασώστες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος