Τραγωδία στη Σεούλ: 24χρονος αστέρας της K-Pop ανάμεσα στους νεκρούς

O Lee Jihan απέκτησε φήμη στο νοτιοκορεατικό ριάλιτι Produce 101, όπου 101 υποψήφιοι της K-Pop διαγωνίζονταν για να κερδίσουν μία θέση σε ένα συγκρότημα αγοριών και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στο δράμα «Today Was Another Name Hyun Day».

O Jihan, 24 ετών, έγινε γνωστός σε διαγωνισμό τραγουδιού της Νότιας Κορέας, πριν περάσει με επιτυχία στην υποκριτική.

Τα δύο πρακτορεία που εκπροσωπούν τον σταρ – 935 Entertainment και 9Auto Entertainment – επιβεβαίωσαν την είδηση την Κυριακή.

Ανεβάζοντας ένα μαύρο τετράγωνο στο Instagram, έγραψαν στην ανακοίνωσή τους ότι ήταν «συντετριμμένοι που μετέδωσαν με τα θλιβερά νέα» του θανάτου του και είπαν στους θαυμαστές τους ότι ο Jihan «έγινε αστέρι στον ουρανό και μας άφησε».

Εκφράζοντας τα «θερμά τους συλλυπητήρια» στην οικογένειά του και σε όλους όσους τον αγαπούσαν, τον αποκάλεσαν «γλυκό και ζεστό φίλο για όλους».

Έγραψαν επίσης για το «λαμπερό του χαμόγελο» και απότισαν φόρο τιμής στο «πάθος του για την υποκριτική», ευχόμενοι καλή τύχη στο «τελευταίο του ταξίδι».

Ο Jihan απέκτησε φήμη στο νοτιοκορεατικό ριάλιτι Produce 101 το 2017, όπου 101 υποψήφιοι της K-pop διαγωνίστηκαν για να κερδίσουν μια θέση σε ένα 11μελές boy band.

Παρά το γεγονός ότι δεν επελέγη για να συμμετάσχει στο τελικό συγκρότημα – τους Wanna One – ο Jihan χρησιμοποίησε την πλατφόρμα για να περάσει στην υποκριτική, πρωταγωνιστώντας στο νοτιοκορεατικό νεανικό δράμα «Today Was Another Name Hyun Day».

Οι πρώην διαγωνιζόμενοι του Produce 101 Park Heeseok, Kim Do-hyun και Cho Jin Hyung απέτισαν επίσης φόρο τιμής. Έγραψαν σε μια κοινή δήλωση: «Ο Ji Han έφυγε από αυτόν τον κόσμο και πήγε σε ένα άνετο μέρος. Σας ζητάμε να τον αποχαιρετήσετε στο τελευταίο του μονοπάτι».

Οι κηδείες για τα θύματα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας δήλωσε ότι θα προσφέρει υποστήριξη για τα έξοδα κηδείας.

Πηγή: SkyNews

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος