Λεωφορείο έπεσε σε γέφυρα αυτοκινητόδρομου κοντά στην Άγκυρα της Τουρκίας, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν εννέα άνθρωποι και να τραυματιστούν 26, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας της πρωτεύουσας της Τουρκίας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:00 π.μ. (0200 GMT), ανέφερε το δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι TRT. Είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από το Εσκισεχίρ, μια πόλη δυτικά της Άγκυρας.
Ο κυβερνήτης της περιοχής της Άγκυρας, Βασίπ Σαχίν, δήλωσε ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο οδηγός είχε αποκοιμηθεί, καθώς δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι είχε προσπαθήσει να φρενάρει. Για το τροχαίο έχει ξεκινήσει έρευνα από τις Αρχές.
Τα ατυχήματα με λεωφορεία είναι αρκετά συχνά στην Τουρκία. Τον Μάιο, 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 40 τραυματίστηκαν όταν ένα λεωφορείο, δύο αυτοκίνητα και ένα φορτηγό συγκρούστηκαν σε αυτοκινητόδρομο κοντά στη νότια πόλη Μερσίνα.
📌
— 𝐇𝐚𝐯𝐚𝐝𝐢𝐬 𝐒𝐚𝐚𝐭𝐢 (@Havadissaati) August 9, 2024
Ankara’dan Polatlı istikametine gitmekte olan 04 AAV 951 plakalı Ağrı Seç Turizm’e ait yolcu otobüsü, saat 05.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak Olukpınar köyü mevkisinde köprüye çarptı. İlk belirlemelere göre kazada 9 ölü 26 yaralı var. pic.twitter.com/RijnRqHPnp
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος