Τουρκία – Εκλογές: Αποσύρθηκε ο Μουχαρέμ Ιντζέ – «Το κάνω για το έθνος μου»

Αποσύρθηκε ο Μουχαρέμ Ιντζέ, από τις τουρκικές εκλογές. Ο Πρόεδρος του Κόμματος Πατρίδα, απέσυρε την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου.

«Αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Το κάνω για το έθνος μου. Διαφορετικά, θα με κατηγορήσουν όταν χάσουν τις εκλογές», είπε λίγο νωρίτερα μιλώντας από τα γραφεία τυο κόμματός του.

«Πρότεινα μια τρίτη επιλογή στην Τουρκία. Προσπάθησα να ανοίξω ένα κανάλι. Δεν μπορέσαμε να πετύχουμε σε αυτό το κανάλι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Διαφορετικά, θα με κατηγορήσουν όταν χάσουν τις εκλογές», τόνισε.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ ακυρώνει προεκλογικές εμφανίσεις – Πληροφορίες για διαρροή ροζ βίντεο

Χτες και σήμερα ο τέταρτος κατά σειρά υποψήφιος των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία, ακύρωσε τις προεκλογικές του εμφανίσεις, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες δέχεται πιέσεις να αποσυρθεί από την κούρσα των προεδρικών εκλογών, ενώ δέχθηκε απειλές μέσω Twitter ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα βίντεο που τον εμπλέκει σε σεξουαλική υπόθεση. Ο ίδιος κάνει λόγο για συνωμοσία που πηγάζει από τους γκιουλενιστές (FETO). 

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου τον κάλεσε χτες να στηρίξει την Συμμαχία του Εθνους. «Αν θέλει ας έρθει στο τραπέζι μας ,να φέρουμε μαζί την αλλαγή. Να καθαρίσουμε μαζί αυτή τη βρομιά από την πολιτική» δήλωσε.

Κωνσταντινούπολη – Ανταπόκριση: Γιάννης Μανδαλίδης, Αριάνα Φερεντίνου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος