Τουλάχιστον 6 νεκρούς από χιονοστιβάδες μετρούν οι Άλπεις τις τελευταίες ώρες σε δυστυχήματα σε Ελβετία και Αυστρία.
Ειδικότερα, σήμερα στις Άλπεις της Αυστρίας, πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δύο περιστατικά με χιονοστιβάδες στην περιοχή Provence στο Σάλτσμπουργκ, όταν οι εκτός πίστας χιονοστιβάδες χτύπησαν σκιέρ στη γειτονική Ελβετία.
Μόλις χθες ένας Γερμανός σκοτώθηκε από χιονοστιβάδα, ενώ τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν ενώ έκαναν σκι αντοχής.
Οι αριθμοί αυτοί έρχονται να προστεθούν στον μακρύ κατάλογο με τους νεκρούς από χιονοστιβάδες που έχουν σημειωθεί στις Άλπεις την τελευταία εβδομάδα.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Γαλλία, έξι σκιέρ έχασαν τη ζωή τους όταν παγιδεύτηκαν σε χιονοστιβάδες σε διάφορα θέρετρα των Άλπεων. Την περασμένη Κυριακή ένας 58χρονος σκιέρ σκοτώθηκε σε θέρετρο στην δυτική Αυστρία, ενώ την περασμένη Τρίτη σκοτώθηκε 13χρονος Τσέχος που έκανε σκι εκτός πίστας επίσης στην Αυστρία.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος