Το Twitter ζητά από ορισμένους εργαζόμενους που απολύθηκαν να επιστρέψουν

Αφού η Twitter Inc απέλυσε περίπου το μισό προσωπικό της την Παρασκευή, μετά την πώλησής της στον Έλον Μασκ για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, η εταιρεία απευθύνεται τώρα σε δεκάδες υπαλλήλους που έχασαν τη δουλειά τους και τους ζητά να επιστρέψουν, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ορισμένοι από αυτούς στους οποίους ζητείται να επιστρέψουν είχαν απολυθεί από την εταιρεία από λάθος. Άλλοι απολύθηκαν πριν η διοίκηση συνειδητοποιήσει ότι η εργασία και η εμπειρία τους μπορεί να είναι απαραίτητες για την οικοδόμηση της «νέας» πλατφόρμας που οραματίζεται ο Μασκ, ανέφερε το δημοσίευμα επικαλούμενο ανθρώπους που γνωρίζουν.

Το Twitter απέλυσε πρόσφατα το 50% των υπαλλήλων του, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων στην ομάδα εμπιστοσύνης και ασφάλειας, τον επικεφαλής της εταιρείας ασφάλειας και ακεραιότητας Yoel Roth, δήλωσε με ένα tweet νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Τα tweets από το προσωπικό της εταιρείας κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι ομάδες που ήταν υπεύθυνες για την επικοινωνία, την επιμέλεια περιεχομένου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ηθική της μηχανικής μάθησης ήταν μεταξύ αυτών που εκκαθαρίστηκαν, όπως και ορισμένες ομάδες προϊόντων και μηχανικών.

Το Twitter ενημέρωσε το Σάββατο την εφαρμογή του στο App Store της Apple για να να αρχίσει να χρεώνει 8 δολάρια για την περιζήτητη επαλήθευση με το μπλε τικάρισμα, η οποία συνστά την πρώτη μεγάλη αναθεώρηση του Μασκ για το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το Twitter δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του Reuters για σχόλιο.

Πηγή: Reuters 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος