Το συναισθηματικά φορτισμένο δείπνο Καρόλου – Κέιτ: Ο Βασιλιάς και η πριγκίπισσα μίλησαν για τον καρκίνο τους

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι «εξαιρετικά υπερήφανος» για το «θάρρος και τη δύναμη» που επέδειξε η σύζυγός του, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μετά τη διάγνωση του καρκίνου της. Εντωμεταξύ αποκαλύπτεται από πηγές του Παλατιού ότι λίγες ώρες πριν δημοσιευτεί το βίντεο, ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχαν ένα «συναισθηματικό» ιδιωτικό γεύμα λίγες ώρες πριν η Κέιτ ανακοινώσει τη διάγνωση του καρκίνου της στο κοινό.

Ανταπόκριση: Ευδοξία Λυμπέρη

Ο μονάρχης, 75 ετών, φέρεται να είχε μια συζήτηση καρδιάς με τη νύφη του στο Κάστρο του Ουίνδσορ την Πέμπτη. Ταξίδεψε από το Λονδίνο στην πόλη του Μπέρκσαϊρ, καθώς, όπως λέγεται, η Κέιτ ήθελε πολύ να του μιλήσει μετά τη διάγνωση. Είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο να κάθονται μόνο οι δυο τους μαζί με αυτόν τον τρόπο, σχολιάζει βασιλικός σχολιαστής. Ο βασιλιάς είχε ήδη ενημερωθεί ότι η γυναίκα που αποκαλεί «αγαπημένη μου νύφη» είχε καρκίνο. Η πηγή που επικαλείται η Μirror αναφέρει ότι έφυγε από το γεύμα του πολύ συγκινημένος.

Ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται όπως όλα δείχνουν προς το παρόν να παραστεί στην βασιλική ακολουθεί του Πάσχα την ερχόμενη Κυριακή η οποία σχεδιάζεται να είναι ολιγομελής για την ασφάλεια της υγείας του 75χρονου μονάρχη που πάσχει από καρκίνο και βρίσκεται στη διαδικασία θεραπείας.

Παράλληλα τα νέα που έρχονται από την Καλιφόρνια θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι να επιθυμεί την επαναφορά του προκειμένου να προσφέρει τη βοήθεια του στην οικογένεια. Μάλιστα είναι πρόθυμος, τώρα περισσότερο από ποτέ, «να προχωρήσει μπροστά και να διορθώσει τις κατεστραμμένες σχέσεις». Φαίνεται δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή καθώς η δυσαρμονία μεταξύ των αδελφών έχει φτάσει σε σημείο πιθανά χωρίς επιστροφή. Πηγές του Παλατιού αναφέρουν ότι αυτό μόνο θα έκανε τα πράγματα πιο περίπλοκα. Πάντως η παρούσα κατάσταση κάνει την απουσία του Χάρι πιο αισθητή από ποτέ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος