To “Spare” του πρίγκιπα Χάρι πούλησε πάνω από 3,2 εκατ. αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα

Array

Το “Spare” του πρίγκιπα Χάρι έχει πουλήσει περισσότερα από 3,2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως μετά από μόλις μία εβδομάδα έκδοσης και πιθανότατα θα βρει θέση μεταξύ των best seller απομνημονευμάτων όλων των εποχών.

Ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι που έγιναν πρωτοσέλιδο ανά τον κόσμο πούλησαν 1,6 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ. Πρόκειται για έναν αριθμό συγκρίσιμο με τις πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας  blockbusters όπως το “A Promised Land” του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και το “Becoming” της πρώην πρώτης κυρίας Μισέλ Ομπάμα.

Ο βρετανικός εκδοτικός οίκος ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το “Spare”
πούλησε 400.000 αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο σε όλες τις μορφές – σκληρό εξώφυλλο, ηλεκτρονικό βιβλίο και ηχητικό – την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

Οι συνολικές πωλήσεις που ανακοινώθηκαν για το “Spare” αφορούν τις έντυπες, ηχητικές και ψηφιακές εκδόσεις στις μεγάλες αγγλόφωνες αγορές: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς και Αυστραλία. Το βιβλίο έχει κυκλοφορήσει σε άλλες 15 γλώσσες και αναμένονται εκδόσεις σε 10 επιπλέον γλώσσες.

Πηγή: Associated Press

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος