Δεινός αθλητής, που μιλούσε ελληνικά και λάτρευε το οικογενειακό εξοχικό σπίτι στη Ρόδο, είναι τα λόγια με τα οποία βρετανικές εφημερίδες, αναφέρονται στον τραγικό θάνατο του νεαρού τουρίστα από κεραυνό στη Ρόδο.
O Scott Seddon, όπως αναφέρει και η Daily Mail, είχε σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και εργαζόταν στο εμπόριο οικοδομών.
«Η αδερφή του πέταξε στη Ρόδο χθες το βράδυ για να είναι με την υπόλοιπη οικογένεια. Ο Scott ήταν ένας υπέροχος τύπος και πολύ δημοφιλής. Πέθανε επί τόπου παρά τις προσπάθειες της κοπέλας του, που κατοικεί στη Βραζιλία και των ελληνικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να τον σώσουν», αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.
Ο Βραζιλιάνος Wander Machado, 47 ετών, είπε ότι «κολύμπησε για να τον βγάλει έξω, αλλά μόλις έφτασε τον είδε «μπρούμυτα στην ιστιοσανίδα και το πρόσωπό του είχε γίνει μοβ».
«Αμέσως κατάλαβα ότι κάθε δευτερόλεπτο ήταν κρίσιμο και άρχισα να τον τραβώ στην ακτή», πρόσθεσε.
Ήταν «ακόμη ζωντανός», όταν τον έβγαλαν από το νερό, είπαν αυτόπτες μάρτυρες, όπως έγραψε η Daily Mail.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος