Θάνατος Ελισάβετ: Τι θα απογίνουν τα αγαπημένα κόργκι της βασίλισσας;

Array

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ συγκλόνισε ένα ολόκληρο έθνος και αφού για πολλούς, η Βασίλισσα ήταν μια συνεχής παρουσία σε έναν κόσμο που αλλάζει και ο θάνατός της έφερε μαζί του πολλά ερωτήματα, άλλα μεγάλα, άλλα μικρά.

Μια από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που τέθηκαν στο Διαδίκτυο αφορούσε τα εμβληματικά κόργκι της, τα σκυλιά που της κρατούσαν συντροφιά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Η φράση «Τι θα γίνει με τα κόργκι της;» είδε μια απότομη αύξηση στις αναζητήσεις, σύμφωνα με στοιχεία που παρέχονται από την Google.

Ευτυχώς, το BBC μπόρεσε να επιβεβαιώσει ότι τα δύο τελευταία κόργκι της Βασίλισσας, που ονομάζονται Muick και Sandy, θα ζήσουν μαζί με τον γιο της, πρίγκιπα Άντριου και την πρώην σύζυγό του, Σάρα, οι οποίοι εξακολουθούν να ζουν μαζί. Το BBC επικαλείται μια πηγή κοντά στον πρίγκιπα Άντριου που είπε: «Τα κόργκι θα ζήσουν στο Royal Lodge στο Windsor». Ακόμα όμως δεν έχει γίνει γνωστό τι θα απογίνει το τρίτο σκυλί της παρέας, ένα κόκερ.

Ενώ χαιρετούσε Βρετανούς υπηκόους σε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην ουρά όσων περίμεναν να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ στο Γουέστμινστερ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ διαβεβαίωσε μια γυναίκα ότι τα κόργκι της αείμνηστης βασίλισσας είναι σε καλά χέρια.

Σε ένα βίντεο που κατέγραψε το Sky News, ο William κρατούσε το χέρι μιας ξανθιάς γυναίκας που ρωτούσε για την ευημερία των σκύλων. «Τους είδα τις προάλλες, αυτό με στεναχώρησε αρκετά. Θα τους φροντίσουν μια χαρά» απάντησε.

Πηγή: shropshirestar, today.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος