Τετράχρονος έκανε «βόλτα» με το αυτοκίνητο της μαμάς του στην Ολλανδία

Έτοιμος για Formula 1 εμφανίστηκε τετράχρονος στην Ολλανδία, ο οποίος πήρε τα κλειδιά από το αυτοκίνητο της μητέρας του και έφυγε για «μια βόλτα».

Δεν εξελίχθηκε βέβαια με τον καλύτερο τρόπο, καθώς έπεσε πάνω σε δύο άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ο μικρός εγκατέλειψε το όχημα με τις πιτζάμες του και ξυπόλητος μέσα στο κρύο. Ένας περαστικός τον είδε και κάλεσε ασθενοφόρο, φοβούμενος μήπως το παιδί είχε υποθερμία. Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο του χάρισαν ένα αρκουδάκι και το συνόδευσαν στο τμήμα.

Τετράχρονος έκανε «βόλτα» με το αυτοκίνητο της μαμάς του στην Ολλανδία
@Police Utrecht North

Οι αρχές εντόπισαν τους γονείς του παιδιού και όπως αποδείχθηκε, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήκε στη μητέρα του 4χρονου αγοριού.

Οι αστυνομικοί παρατήρησαν πως όσο μιλούσε η μητέρα με το παιδί, εκείνο έκανε κινήσεις και χειρονομίες που έμοιαζαν με κινήσεις οδήγησης.

Τελικά ο 4χρονος είχε καταφέρει να «κλέψει» τα κλειδιά του αυτοκινήτου, όταν ο πατέρας του πήγε στη δουλειά, να το βάλει μπροστά και να το οδηγήσει για μερικά μέτρα, προτού τρακάρει με τα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το παιδί στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα και άρχισε να περιφέρεται στον δρόμο ξυπόλυτος.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα

Όταν οι γονείς του έφτασαν στο τμήμα, οι αστυνομικοί ρώτησαν το αγόρι αν ήξερε πως να βάλει μπροστά ένα αυτοκίνητο. Όπως περιέγραψαν οι αστυνομικοί, πήγαν στο πάρκινγκ του αστυνομικού τμήματος και το παιδί άνοιξε ένα αυτοκίνητο με το κλειδί, στη συνέχεια το έβαλε στη μίζα, το έβαλε μπροστά και με το αριστερό του πόδι πάτησε τον συμπλέκτη και στη συνέχεια με το δεξί του πόδι πάτησε το πεντάλ του γκαζιού.

Το ευτυχές της υπόθεσης είναι πως κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε.

Πηγή: BBC NEWS

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος