Τέλος οι μάσκες για τους εμβολιασμένους στην Disney World

Προαιρετική αναμένεται να είναι από μέρα σε μέρα η χρήση μάσκας από τους πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Disney World, αλλάζοντας την πολιτική που είχε υιοθετήσει εντός του προηγούμενου έτους.

Όπως έγινε γνωστό, η χαλάρωση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας αποφασίστηκε μετά την ανάλογη απόφαση του θεματικού πάρκου και συγκροτήματος θερέτρων ψυχαγωγίας Universal Orlando Resort, όσο και της αμερικανικής εταιρείας κρουαζιέρας Norwegian Cruise Line.

Πιο συγκεκριμένα, η Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα, την οποία διαχειρίζεται η Walt Disney Co, ανακοίνωσε ότι αναμένει από τους επισκέπτες της που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι να φορούν μάσκα σε όλους τους κλειστούς χώρους, μεταξύ των οποίων και στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Στο μεταξύ, ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Disneyland της Καλιφόρνιας αναφέρει ότι οι μάσκες είναι απαραίτητες για τους ανεμβολίαστους επισκέπτες σε όλους τους κλειστούς χώρους, ενώ στους εξωτερικούς είναι προαιρετική.

Πάντως, τόσο η Disney World όσο και η Disneyland ανακοίνωσαν ότι οι μάσκες θα εξακολουθήσουν να είναι απαραίτητες σε συγκεκριμένους κλειστούς χώρους, όπως και στα ΜΜΜ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος