Τελ Αβίβ – Τρομοκρατική επίθεση: Ιταλός 35χρονος δικηγόρος ο άνδρας που έχασε την ζωή του

Ο άνδρας που έχασε την ζωή του στην τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Τελ Αβίβ είναι ένας Ιταλός δικηγόρος 35 χρόνων.

Λεγόταν Αλεσσάντρο Παρίνι και ζούσε στην Ρώμη, όπου εργαζόταν σε δικηγορικό γραφείο ενώ και στο εξωτερικό είχε συνεργαστεί με το γνωστό δικηγορικό γραφείο Clifford Chance.

Ο Αλεσσάντρο Παρίνι μόλις είχε λίγο ελεύθερο χρόνο ταξίδευε εντός και εκτός Ευρώπης και παράλληλα με την άσκηση της δικηγορίας είχε ολοκληρωσει, πριν από τρία χρόνια, την διδακτορική διατριβή του.

Την οικογένεια του νεαρού δικηγόρου συλλυπήθηκαν η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι και ο υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι.

Η ακριβής φύση της επίθεσης δεν ήταν άμεσα σαφής, αλλά το υπουργείο Εξωτερικών έκανε λόγο για «τρομοκρατική επίθεση»», έναν όρο που χρησιμοποιούν ισραηλινοί αξιωματούχοι για επιθέσεις από Παλαιστίνιους.

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μια ομάδα ανθρώπων κοντά σε ένα δημοφιλές παραθαλάσσιο πάρκο πριν ανατραπεί, δήλωσε η αστυνομία. Η υπηρεσία διάσωσης του Ισραήλ δήλωσε ότι ένας 30χρονος άνδρας σκοτώθηκε, ενώ άλλα τέσσερα άτομα έλαβαν ιατρική περίθαλψη για ήπιους έως μέτριους τραυματισμούς.

Η αστυνομία δήλωσε ότι πυροβόλησε τον οδηγό του αυτοκινήτου. Η κατάσταση του οδηγού ήταν αβέβαιη, αλλά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ένα πτώμα στο έδαφος δίπλα σε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, ενώ ακούγονται πολλαπλοί πυροβολισμοί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος