Ταϊβάν: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς – Δύο ανήλικα κορίτσια ανάμεσα στους τρεις νεκρούς

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς σε διασταύρωση στην Ταϊβάν, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων δύο 12χρονα κορίτσια, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο οδηγός πέρασε από τη διασταύρωση παραβιάζοντας κόκκινο φανάρι, μετέδωσε το Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Ταϊβάν. Το αυτοκίνητο παρέσυρε τρία σκούτερ και ένα ποδήλατο και συνέχισε την πορεία του μέχρι που προσέκρουσε σε ένα τσιμεντένιο διαχωριστικό στη μέση του δρόμου.

Ο 78χρονος οδηγός βρίσκεται σε κώμα μετά το δυστύχημα το απόγευμα της Δευτέρας.

Το ατύχημα συνέβη στη Νέα Ταϊπέι, την εκτεταμένη περιοχή στη βόρεια Ταϊβάν.

Μια 40χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της μαζί με τους δύο μαθητές από ένα κοντινό γυμνάσιο. Άλλοι δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν. Μεταξύ αυτών επτά μαθητές από το ίδιο σχολείο και ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά, σύμφωνα με δηλώσεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Το τεστ εξέτασης του οδηγού ήταν αρνητικό για κατανάλωση αλκοόλ, ανέφερε το Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο την αστυνομία.

Τα αίτια του δυστυχήματος είναι υπό διερεύνηση.

Πηγή: AP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος