Τα υπέρογκα ποσά που δαπανούν οι διάσημοι κάθε μήνα για την εξωτερική τους εμφάνιση

Array

Προκειμένου να εξασφαλίσουν μια λαμπερή εμφάνιση και να ανταποκριθούν στις ανάγκες της πολυτελούς καθημερινότητας τους, οι celebrities δαπανούν κάθε μήνα υπέρογκα ποσά με επίκεντρο την εξωτερική τους εμφάνιση.

Η Μπιγιονσέ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, δαπανώντας, σε μηνιαία βάση, 650.000 δολάρια για τα καλσόν και τα τοπάκια που τη συνοδεύουν στις συναυλίες της. Ο διατροφολόγος της, που της παρέχει ειδικό πρόγραμμα διατροφής, κοστίζει 4.000 δολάρια. Στον προσωπικό της γυμναστή, δίνει 7.000 δολάρια τον μήνα. Το συνολικό ποσό των παραπάνω εξόδων ανέρχεται στα 661.000 δολάρια. Μηνιαία.

Η Τζένιφερ Άνιστον ξοδεύει με τη σειρά της ασύλληπτα ποσά για την περιποίηση της προσωπικής της εμφάνισης. Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα περιποίησης του προσώπου της ανέρχονται στα 1.600 δολάρια τον μήνα, με τα προϊόντα για το σώμα της να φτάνουν στα 5.500 δολάρια. Οι θεραπείες προσώπου απαιτούν ένα ποσό που αγγίζει τα 900 δολάρια, ενώ όπως και η Μπιγιονσέ, ούτε εκείνη υποβαθμίζει τη σημασία της διατροφής, ενσωματώνοντας στα έξοδα της ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής αξίας 8.000 δολάρια.

Η Μαράια Κάρεϊ, από την άλλη πλευρά, δίνει στον στυλίστα της 65.000 δολάρια, με τα μαλλιά της να απαιτούν το γενναίο ποσό των 9.600 δολάρια τον μήνα. Ο make up artist της δεν μένει παραπονεμένος, καθώς λαμβάνει 7.200 δολάρια, ενώ το μανικιούρ και το πεντικιούρ της αφαιρούν από το πορτοφόλι της 2.400 δολάρια κάθε μήνα, διαμορφώνοντας το τελικό ποσό των δαπανών σε 85.000 δολάρια.

Όμως δεν είναι μόνο οι γυναίκες celebrities που ξοδεύουν υπέρογκα ποσά. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Σακίλ Ο’ Νίλ. Ο «Σακ», πρώην αστέρας του μπάσκετ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αποδεικνύεται ιδιαίτερα γενναιόδωρος με τα μηνιαία έξοδα του για το φαγητό του, αφιερώνοντας 12.775 δολάρια. Οι πολυτελείς του διακοπές κοστίζουν 110.505 δολάρια, ενώ τα ποσά για τα ρούχα του ξεπερνούν τα 23.000 δολάρια. Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 147.000 δολάρια.

Πηγή: Συνδέσεις – ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος