Μικρή βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκου με τους γιατρούς ωστόσο να μην εφησυχάζουν.
Ανταπόκριση – Ιταλία: Κρίστιαν Μαυρής
Διάφορες οι εκδηλώσεις αγάπης και εγγύτητας από τους Καθολικούς προς τον Πάπα, με προσευχές στο νοσοκομείο Τζεμέλι όπου νοσηλεύεται αλλά και στον Άγιο Πέτρο, όπου και σήμερα το βράδυ είναι προγραμματισμένη μια νέα τελετή.
Ενδεικτικό της μικρής αλλά ελπιδοφόρας βελτίωσης της κατάστασης της υγείας του Πάπα Φραγκίσκου, το γεγονός πως χθες ο ίδιος επανήλθε στις εργασιακές του δραστηριότητες, και μάλιστα έδωσε το πράσινο φως για την ανακήρυξη αστυνομικού σε μακάριο γιατί το 1943 είχε θυσιαστεί για να μην οδηγηθούν σε εκτελεστικό απόσπασμα των ναζί 22 πολίτες.
Αναμένεται το νέο δελτίο της Αγίας Έδρας σε λίγη ώρα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος