Συρία: Παρενόχλησε σεξουαλικά την αδερφή του και την σκότωσε

Η αστυνομία της περιοχής, Ghazlaniya, στην ύπαιθρο της Δαμασκού, συνέλαβε τον δολοφόνο του 11χρονου κοριτσιού, την Amal, η οποία βρέθηκε στο σπίτι της καμένη και μαχαιρωμένη στην πλάτη και τον λαιμό.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Αστυνομικός Διοικητής της Ghazaliya, Αντισυνταγματάρχης, Ammar Al-Amouri, μετά από έρευνα βρέθηκε το σώμα της κοπέλας Amal, και αφού εξέτασε το σώμα, έλαβε τα κατάλληλα μέτρα,  και ο δολοφόνος βρέθηκε.

Αποδείχθηκε ότι ο ένοχος ήταν ο αδελφός του θύματος, Amal, ονόματι Αγιούμπ, ο οποίος συνελήφθη και κατά τις έρευνες ομολόγησε την ενοχή του.

Στην αφήγηση του για τις λεπτομέρειες του περιστατικού, ο δράστης είπε: «Όταν επέστρεψα σπίτι, προσπάθησα να παρενοχλήσω σεξουαλικά την αδερφή μου και όταν τoν εμπόδισε προσπαθώντας να διαφυγή …, την χτύπησα και της έκοψα το λαιμό με μαχαίρι.  Μετα την έκαψα και προσπάθησα να κρύψω τα στοιχεία και έφυγε τρέχοντας στο σπίτι των συγγενών μου».

Και πρόσθεσε: «Μετά την επιστροφή μου και την αποτυχία μου να μεταφέρω λαθραία το πτώμα και να ρωτήσω τη μητέρα μου για την αδερφή μου, άρχισα να φωνάζω και να λέω ότι υπήρχε φωτιά και η Αmal είχε σκοτωθεί».

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Συρίας, ανακοίνωσε “το Σάββατο, το σώμα μιας κοπέλας βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειάς της στην περιοχή Ghazlaniya στην ύπαιθρο της Δαμασκού, μέσα στο μπάνιο, ένα μεγάλο μέρος του σώματός της κάηκε με πολλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και στο λαιμό της.”

Επιμέλεια: Ουαλίντ Ελίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος