Συντετριμμένος από την αρρώστια του γιου του ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ – Η θλιβερή ανακοίνωση

Τη δυσάρεστη είδηση ότι ο πρωτότοκος γιος του έχει μόνο λίγους μήνες ζωής έκανε ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ. O Άγγλος συνθέτης που δημιούργησε τη μουσική για τα διάσημα μιούζικαλ «Cats», «The Phantom of the Opera», «Evita» και υπογράφει τον ύμνο για την επικείμενη τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, αποκάλυψε ότι ο γιός του Νίκολας, 43 ετών, είναι σοβαρά άρρωστος καθώς έχει προσβληθεί από καρκίνο στο στομάχι.

Όπως έγραψε η βρετανική Daily Mail ο 74χρονος συνθέτης αποκάλυψε ότι ο γιος του, το οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, παλεύει με την ασθένεια τους τελευταίους 18 μήνες με την πρόγνωση να μην είναι καλή.

Ο δημιουργός της υπερπαραγωγής «Το φάντασμα της Όπερας» προέβη στην σχετική ανακοίνωση καθώς δεν θα παρευρεθεί στην πρεμιέρα του νέου του μιούζικαλ, «Βad Cinderella».

Συντετριμμένος από την αρρώστια του γιου του ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ – Η θλιβερή ανακοίνωση

«Είμαι απολύτως συντετριμμένος που λέω ότι ο μεγαλύτερος γιος μου ο Νικ είναι βαριά άρρωστος. Όπως γνωρίζουν οι φίλοι και η οικογένειά μου, παλεύει με τον καρκίνο του στομάχου τους τελευταίους 18 μήνες και ο Νικ νοσηλεύεται τώρα».

Ο 43χρονος γιος του, Νίκ Βέμπερ, ακολούθησε τα χνάρια του διάσημου πατέρα του στη σύνθεση μουσικής έχοντας γράψει το Fat Friends The Musical και μουσική για τηλεοπτικές ταινίες και σειρές.

O 74χρονος συνθέτης πρόσθεσε ότι ελπίζει ο γιος του να ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία τονίζοντας ότι «παλεύει γενναία με το αδάμαστο χιούμορ του, αλλά αυτή τη στιγμή η θέση μου είναι μαζί του και την οικογένεια».

Πηγή: DailyMail.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος