Λας Βέγκας: Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία του ράπερ Tupac Shakur το 1996

Η αστυνομία του Λας Βέγκας φέρεται να συνέλαβε έναν άνδρα σε σχέση με τη δολοφονία του ράπερ Tupac Shakur πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες, μετέδωσε το πρακτορείο Associated Press, επικαλούμενο μη κατονομαζόμενες πηγές.

Ο Ντουέιν «Κέφι Ντι» Ντέιβις συνελήφθη νωρίτερα σήμερα το πρωί. Οι ακριβείς κατηγορίες που του αποδίδονται δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά αναμένεται αργότερα να ανακοινωθεί το κατηγορητήριο.

Το πρακτορείο Reuters δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τον Ντέιβις ή με τους νομικούς εκπροσώπους του.

Ο Ντέιβις είχε παραδεχτεί σε συνεντεύξεις και στα απομνημονεύματά του, ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2019 με τίτλο “Compton Street Legend,” ότι βρισκόταν μέσα στην Κάντιλακ από την οποία ερρίφθησαν οι πυροβολισμοί.

Υπενθυμίζεται ότι ο θρύλος της χιπ-χοπ πυροβολήθηκε τέσσερις φορές σε μια δολοφονία από αυτοκίνητο στο Λας Βέγκας το 1996. Ο δολοφόνος του παρέμενε μυστήριο για τις αρχές.

Ο Shakur, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους ράπερ της χιπ-χοπ, ήταν μόλις 25 ετών όταν πέθανε.

Πηγές: BBC, Reuters, Αp

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος