«Συνέχισε να χορεύεις»: Η Χίλαρι Κλίντον στηρίζει με φωτογραφία της από πάρτι την Σάνα Μάριν

«Συνέχισε να χορεύεις»: η Χίλαρι Κλίντον, εξέφρασε σήμερα τη στήριξή της στην πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν, η παρουσία της οποίας σε ένα πάρτι επικρίνεται έντονα από την αντιπολίτευση στη χώρα της.

Σον επίσημο λογαριασμό της στο Twiiter η Κλίντον ανάρτησε μια φωτογραφία της ίδιας τη στιγμή που χορεύει, με τα χέρια σηκωμένα, το 2012, στο Café Havana, στην Καρταχένα της Κολομβίας.

«Ιδού εγώ στην Καρταχένα, όπου βρέθηκα για μια σύνοδο, με την ιδιότητα της υπουργού Εξωτερικών», ανέφερε η Χίλαρι Κλίντον, προσθέτοντας: «Συνέχισε να χορεύεις, @marinsanna».

Στα 36 της χρόνια, η νεότερη πρωθυπουργός του κόσμου βρέθηκε στο επίκεντρο μιας αντιπαράθεσης όταν κυκλοφόρησαν βίντεο που την δείχνουν να διασκεδάζει και να χορεύει μια φίλους της και διάφορους διάσημους Φινλανδούς.

Η Χίλαρι Κλίντον, 74 ετών, ήταν υπουργός Εξωτερικών από το 2009 μέχρι το 2013, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα. Διεκδίκησε την προεδρία αλλά ηττήθηκε το 2016 από τον Ντόναλντ Τραμπ. Έχει επίσης υπάρξει πρώτη κυρία των ΗΠΑ και εκλεγμένη γερουσιάστρια.

Πηγές:  AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος