Στοκχόλμη: 70χρονη κρατούσε όμηρο και κακοποιούσε τον 40χρονο γιο της για 30 χρόνια

Μια εβδομηντάχρονη γυναίκα στη Στοκχόλμη, κρατούσε το γιο της αιχμάλωτο για 30 χρόνια, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία. Η γυναίκα συνελήφθη ενώ ο η υγεία του γιου της βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Στοκχόλμης.

H εβδομηντάχρονη είχε απομακρύνει τον γιο της από το σχολείο σε ηλικία περίπου δώδεκα ετών. Ο άνδρας ηλικίας σαράντα ετών εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Σουδικά Μέσα Ενημέρωσης, επικαλούμενα τον συγγενή που τον βρήκε, ανέφεραν ότι ο άνδρας ανακαλύφθηκε ξαπλωμένος στο πάτωμα, χωρίς δόντια, ανίκανος να μιλήσει και γεμάτος με πληγές. «Βρέθηκε δίπλα σε δύο ημερολόγια από το 1995 και το 1996 στον τοίχο του διαμερίσματος», μετέδωσε η εφημερίδα Expressen.

Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες για παράνομη φυλάκιση και σοβαρές σωματικές βλάβες, δήλωσε η εισαγγελέας της Στοκχόλμης Έμμα Όλσον.

«Εξετάζουμε για πόσο καιρό ήταν φυλακισμένος, αλλά υποθέτουμε ότι ήταν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Reuters.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος