Στο Ουίνδσορ μετακομίζουν Ουίλιαμ και Κέιτ για να είναι πιο κοντά στην βασίλισσα

Στα μέσα του καλοκαιριού μετακομίζουν στο «Adelaide Cottage» στο Ουίνδσορ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον με τα τρία τους παιδιά, όπως αποκάλυψε πηγή του παλατιού στην Daily Mail.

Η μετεγκατάσταση, θα φέρει την οικογένεια πιο κοντά στη βασίλισσα καθώς εκείνη μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου περνά μεγάλα διαστήματα στο Μπέρκσαϊρ μόνη με το προσωπικό, λόγω των κινητικών της προβλημάτων. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο θάνατος του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021 στην απόφαση αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βασίλισσα συνεχίζει να αναθέτει στον Ουίλιαμ επιπλέον βασιλικά καθήκοντα καθώς και ότι επικοινωνούν συχνά μέσα στην εβδομάδα. Έτσι, όλη η οικογένεια περνάει μαζί της αρκετό χρόνο.

«Ο πρίγκιπας είναι ο μόνος που θα μπορούσε να πάρει τέτοια απόφαση. Η απώλεια του Δούκα του Εδιμβούργου έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό στη οικογένεια. Ήταν ένας υπέροχος σύμβουλος για εκείνον ενώ είναι πολύ προστατευτικός με την γιαγιά του», τόνισε η πηγή του παλατιού.

Το ακίνητο χτίστηκε το 1831 στην καρδιά ενός βασιλικού κτήματος 655 στρεμμάτων και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και το κάστρο Ουίνδσορ.

Ανακαινίστηκε το 2015, επομένως δεν απαιτούνται άλλες δαπανηρές ανακαινίσεις ή πρόσθετη ασφάλεια με χρηματοδότηση από τους φορολογούμενους. Η Sun ανέφερε ότι δεν υπάρχει οικιακό προσωπικό στο νέο σπίτι του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Το βασιλικό σπίτι επιτρέπει στην οικογένεια να έχει πολύ μεγαλύτερες ελευθερίες από τα διαμερίσματά της στο Παλάτι του Κένσινγκτον (Kensington Palace), ενώ είναι μόλις 45 λεπτά οδικώς από τους γονείς της Κέιτ.

Προς το παρόν, το ζευγάρι περνάει τον χρόνο του ανάμεσα στη βάση τους στο Λονδίνο, όπου έχουν και τα γραφεία τους, και της εξοχικής τους κατοικίας, το Άνμερ Χολ στο Νόρφολκ. Το δεύτερο αυτό σπίτι ήταν το γαμήλιο δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος