Στην Ουάσινγκτον αύριο η Κάγια Κάλας – «Ελπίζουμε στον γρήγορο σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία»

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί αύριο, Τρίτη 25/2, στις ΗΠΑ για συνομιλίες με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο.

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επαφές με τη νέα αμερικανική κυβέρνηση», επεσήμανε η Κάλας αναφερόμενη στη σημερινή επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Ουάσινγκτον για να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ.

Εξάλλου η Κάλας εξέφρασε την ελπίδα να σχηματιστεί «το συντομότερο δυνατό» κυβέρνηση στη Γερμανία μετά τις χθεσινές πρόωρες εκλογές.

«Οι Γερμανοί έκαναν την επιλογή τους και πρέπει πλέον να σχηματίσουν κυβέρνηση. Ελπίζω ότι θα το κάνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα διότι έχουμε πραγματικά ανάγκη να προχωρήσουμε στη λήψη αποφάσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αυτό απαιτεί τη συμμετοχή της Γερμανίας», τόνισε από τις Βρυξέλλες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος