Στην κορυφή της Netflix ο Τεντ Σαράντος

Η Netflix Inc προήγαγε χθες τον υπεύθυνο περιεχομένου της, τον Τεντ Σαράντος, στη θέση του συνδιευθύνοντος συμβούλου.

Έτσι, ο Σαράντος που έχει εμπειρία 20 χρόνων εργασίας στην εταιρία, προδιαγράφεται για να διαδεχτεί τον ιδρυτή της, τον Ριντ Χάστινγκς.

Η προαγωγή αυτή έγινε σε μια περίοδο που η Netflix εκτιμά ότι θα καταγραφεί επιβράδυνση της αύξησης του αριθμού των συνδρομητών της την περίοδο της πανδημίας CoViD-19, σε ποσοστό μεγαλύτερο από την εκτίμηση της εφημερίδας “The Wall Street Journal” για το τρίτο τρίμηνο του 2020, με συνέπεια τη μείωση της τιμής των μετοχών της κατά 9,5%.

Ο Σαράντος θα εξακολουθήσει να έχει ηγετικό ρόλο στο χειρισμό ζητημάτων που σχετίζονται με το περιεχόμενο των εκπομπών και ταινιών της Netflix.

Σε μία ανάρτησή του ο Χάστινγκς δήλωσε ότι “δεν σχεδιάζει να απομακρυνθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα μείνω στη Netflix για την επόμενη δεκαετία,” συμπλήρωσε ο Χάστινγκς.

Από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, η Netflix εκτιμά ότι θα προσθέσει 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο πελατολόγιο της σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι αναλυτές ανέμεναν κατά μέσο όρο 5,3 εκατομμύρια συνδρομητές.

Η οικογένεια του Τεντ Σαράντος έχει καταγωγή από τη Σάμο και βρέθηκε στις ΗΠΑ όταν μετανάστευσε εκεί ο ο προπάππους του Τεντ. Το πραγματικό επίθετο της οικογένειας ήταν «Καρυωτάκης», όμως στην Αμερική το άλλαξαν σε «Σαράντος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος