«Σταματήστε να σπρώχνετε!» – Τσακωμοί δημοσιογράφων στη συνάντηση Μπάιντεν – Πούτιν (video)

Έκαναν ερωτήσεις όλοι μαζί, φώναζαν, αλλά και έσπρωχναν ο ένας τον άλλον οι διαπιστευμένοι φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι που κάλυπταν την κρίσιμη συνάντηση κορυφής ΗΠΑ – Ρωσίας στη Γενεύη.

Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα της συνάντησης του Τζο Μπάιντεν με τον Βλαντιμίρ Πούτιν εκδηλώθηκαν χαοτικές σκηνές έξω από τη βίλα αλλά και στο εσωτερικό της.

«Σταματήστε να σπρώχνετε!» ακούστηκε από άνδρα της Ασφάλειας, ενώ δεν άργησε και η επέμβαση της συνοδείας ασφαλείας του Βλαντιμίρ Πούτιν. «Τελείωσε! Όπως σας είπα: φύγετε παρακαλώ!» μια από τις φράσεις που ακούστηκαν.

«Ήταν η πιο χαοτική σύνοδος εδώ και 9 χρόνια» περιέγραψε η δημοσιογράφος του Politico Anita Kumar. «Δημοσιογράφοι βρίζονταν, ρώσοι της ασφάλειας έβαλαν κόκκινη κορδέλα για να διαχωρίσουν τους δημοσιογράφους από τους ηγέτες, φώναζαν στους δημοσιογράφους να φύγουν τους έσπρωχναν, δημοσιογράφοι και αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου τους απαντούσαν φωνάζοντας ότι πρέπει να σταματήσουν να τους αγγίζουν, οι ηγέτες τους άκουγαν – φαίνονταν να το διασκεδάζουν. Κάποια στιγμή ο Μπάιντεν μίλησε στον μεταφραστή και χαμογέλασε…» περιγράφει.

Πηγή: ΕΡΤ 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος