«Sir Kipsta»: Πέθανε από καρδιά ο 17χρονος vlogger της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

20.000 διαδικτυακοί φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του You Tube, αποχαιρετούν τον «Sir Kipsta», όπως έγινε γνωστός στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο 17χρονος Alex Dragomir.

Πέθανε λίγες ώρες αφότου υποβλήθηκε σε επείγουσα μεταμόσχευση καρδιάς. Ήταν δημοφιλής Youtuber ως ερασιτέχνης σχολιαστής των αγώνων της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο από τις αρχές Μαίου, όλοι παρακολουθούσαν την πλατφόρμα του για να μαθαίνουν πώς εξελίσσεται η υγεία του αφού παρουσίασε καρδιακή ανεπάρκεια.

«Είχε μια πολύ σκληρή επέμβαση που διήρκεσε 7 ώρες αλλά η καρδιά του δεν μπορούσε να αντέξει, ήταν πολύ αδύναμος για να επιβιώσει. Ο Παράδεισος απέκτησε έναν άλλο άγγελο κι εγώ έχασα τον βράχο μου», έγραψε η αδερφή του 17χρονου στον ίδιο λογαριασμό.

Λίγες ώρες πριν η οικογένειά του ανακοινώσει τον θάνατό του ο Άλεξ έγραψε στο Twitter: «Πηγαίνοντας σε διαδικασία διάσωσης που δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει, σας ευχαριστώ υπέροχοι άνθρωποι, για όλα όσα έχετε κάνει για μένα».

Ο έφηβος περίμενε επείγουσα μεταμόσχευση καρδιάς αφού υπέφερε από καρδιακή ανεπάρκεια που είχε επιδεινωθεί.

«Μετά από ό, τι νόμιζα ότι ήταν μια εβδομάδα προόδου στο νοσοκομείο, δέχτηκα πολύ σκληρά νέα για έναν 17χρονο, αφού θα παραμείνω στο νοσοκομείο μέχρι την ώρα που θα υποβληθώ σε μεταμόσχευση καρδιάς», έγραψε ο Άλεξ στις 7 Μαίου από το νοσοκομείο.

Μια εβδομάδα πριν πεθάνει, ο Άλεξ ανήρτησε  φωτογραφία του με το βιβλίο του ποδοσφαιριστή της Αγγλίας Μάρκους Ράσφορντ: Πρωταθλητής -Πώς να είσαι ο καλύτερος που μπορείς».

Μεταξύ εκείνων που εξέφρασαν τα συλλυπητήρια ήταν ο ποδοσφαιριστής  Μάρκους Ράσφορντ.

https://twitter.com/FBLHUB/status/1403250451928260615?s=20

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος